Schilderwerken

Mooimaker! Dat is Toms Uithoorn. Al ruim 15 jaar de specialist in hoogwaardig schilderwerk in de regio Uithoorn. Wij zijn het vertrouwde adres voor de particulieren en zakelijke markt die op zoek zijn naar een echte vakman. Voor het opknappen van het buitenschilderwerk tot het mooi maken van uw huiskamer, wij maken het verschil.

Binnen schilderwerk

Is de binnenkant van uw woning toe aan een verse laag verf? Dan bent u bij Toms Uithoorn aan het goede adres! Of het nu gaat om de muren, plafonds, kozijnen, trap, badkamer, en ga zo maar door: wij zorgen ervoor dat deze er weer als nieuw uit komen te zien. Mooi binnen schilderwerk staat garant voor een verzorgde uitstraling, en geeft een fijne sfeer in huis. U kunt ons altijd bellen, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken, en als u dat wenst, een vrijblijvende offerte voor u maken.

Buiten schilderwerk

Denkt u eraan om uw woning aan de buitenkant te laten schilderen? Dan denken wij graag met u mee! Wij staan voor goede kwaliteit, service, en een prachtig eindresultaat. Bovendien helpt het mee ,om u huis zo te beschermen tegen diverse weersinvloeden. En geeft het een mooie, verzorgde uitstraling aan uw woning. U kunt ons altijd bellen, om de mogelijkheden te bespreken, en als u dat wenst, maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

Voorbeelden schilderwerk